SUNDBYBERGS LÅSSMED

Vi utför låsöppningar i Sundbyberg

 

Vi har alltid välutbildade låssmeder som kan göra en snabb låsöppning

under dagtid eller på jour i Sundbyberg.

 

08-13 14 15

Välkommen till den säkra låssmeden.

 

Sundbybergs Låssmed är ett låsföretag med 20 års erfarenhet inom låssmederi. Våra låssmeder utför låsöppning, installation eller reparation av lås. Kan öppna alla marknadens olika lås på bästa möjliga sätt. Vi har mycket snabb service på låsöppning på samtliga lås på marknaden. Allt sker med 100% säkerhet och sätter kunden i första fokus!

Vi strävar efter förstklassisk service och ger full garanti på utförda jobb till nöjda kunder som bor i Sundbyberg.

 

Våra låssmeder är snabbt på plats och kan utföra låsöppningar till ett konkurrenskraftigt pris.

 

 

Är du utelåst? eller innelåst från lägenhet, villa, företag eller bil i Sundbyberg och behöver snabb service, så är vi den rätta låssmeden under hela dagen. Är det efter stängningstid tar vår låsjour som är bra på allt inom jour, fortsatt hand om er service. Allt under samma tak.

 

Eller är du kanske i behov av ett låsbyte? Gammalt lås eller känner du att nycklar är på vift? Prova nya ASSA D12 cylindrar med kopieringsskyddade nycklar!

Tjänster

 

Har du låst dig ute, tappat nycklarna eller är det bara dags att uppdatera säkerheten i ditt hem, fritidshus eller lokal? Vi har kunskapen och erfarenheten som behövs för att kunna hjälpa dig.

 

Vi har mycket snabb service på låsöppning, bilöppning och vid byte av lås, har samtliga lås på marknaden.

 

Vår låsjour eller låssmedsektion kan utföra låsöppning inom hela Sundbyberg. Vidareutbildning av personal fortgår löpande.

 

Detta är någonting som vi arbetar hårt med för att leverera, det är ju så att det finns en rad olika giltiga skäl att byta sina lås under dagtid eller på jourtid. Det vanligaste skälet är att låset är gammalt eller att många nycklar har varit i omlopp.

 

 

 

Privat

 

Vi hjälper dig med mycket snabb

service på låsöppning, bilöppning och vid byte av lås. Vi erbjuder samtliga lås på marknaden så att vi kan hitta

det som passar dig bäst.

 

Vi kan även hjälpa dig med

att se över säkerheten i ditt hem, fritidshus eller lokal.

Företag

 

Här gäller samma fina service som vi lämnar på alla arbeten, dock är det några skillnader vad det gäller säkerhetsklassning av själva låsenheterna som då handlar om klass 3 eller klass 4. Det är också högre villkor vad det gäller försäkring av butiker, kontor och företag eftersom det då handlar om ett betydligt högre försäkringsvärde.

Flytt

 

Har du flyttat och vill vara säker på att det endast är du som har nycklarna hem? Kontakta oss så bokar vi in ett byte. Prova nya ASSA D12 cylindrar med kopieringsskyddade nycklar! Då är du säker på att bara du har nycklarna hem.

Installera Verisure Smartlock

Produkter

Stockholms Låstjänst AB info@stockholmslastjanst.se

Tel. 08-13 14 15 Org.nr: 559000-2696