Vi kan ta kort och har vänlig personal - ring 08-13 14 15

Sundbybergs Låssmed och Låsjour

har alltid öppet

Ring

08-13 14 15


Dag-Kväll-Natt

Med över 20 års erfarenhetSundbybergs låssmed har öppet och utför låsöppningar 

Låsöppning i Sundbyberg har alltid öppet. Vi har mycket snabb service på l L    Låsöppningar. Allt arbete sker med 100% säkerhet och sätter kunden i första  fokus!


Är du utelåst eller innelåst från Lägenhet, Villa, Företag eller Bil och behöver snabb service, så är vi den rätta låssmeden under hela dagen. Är det efter stängningstid tar vår låsjour fortsatt hand om er service allt under samma tak.


Våra låssmeder kan hjälpa till med att öppna låsen och göra en låsöppning oberoende var någonstans det är i Sundberg.


Eller är du i behov av ett låsbyte? Gammalt lås eller känner du att nycklar är på vift? Prova nya ASSA D12 cylindrar med kopieringsskyddade nycklar!


Vår låsjour eller låssmedsektion kan byta lås eller göra vad man kallar ett låsbyte. Vår personal fortgår löpande utbildning och är vana att arbeta överallt i Sundbyberg.


Detta är någonting som vi arbetar hårt med för att leverera, det är ju så att det finns en rad olika giltiga skäl för att vilja byta lås.


Den vanligaste skälet är låset är gammalt eller att många nycklar har varit i omlopp.


Ett annat skäl som är vanligt är vid en flytt och man ensam vill ha nycklarna och ingen tidigare hyresgäst.


Sedan finns det många andra skäl till att ett låsbyte behöver göras. Vi för alla marknadens olika märken och kan leverera olika nycklar till låsen eller samma nycklar om så önskas. Vi kan leverera säkerhetsklasserna upp till klass 3 för lås och låssystem


Det är alltså befogat att ni behöver byta lås och har giltigt skäl för att få en snabb och bra service som är anpassad till situationen.


Vi är specialiserade att utföra alla slags arbeten inom Solna, dock är snabba låsöppningar det som vi utför mest för den som är utelåst. Vi känner Sundbyberg bäst och arbetar helst där eftersom arbetet blir betydligt smidigare.


 


Telefonnummer: 08 - 13 14 15


Email: info@stockholmslastjanst.se


 

KABA
ASSA


Copyright © 2015  Stockholms Låstjänst AB - Oxelbacken 2, 13831 Älta

Låsjour
Låssmed
Skiftande installationer
Komplett låssats för entre
Låsbyte
Låsbyten
Låsleverantörer